Efficiënt en duurzaam renoveren van pleziervaartuigen

Je bent eigenaar van een ouder jacht dat aan een facelift toe is?
Of je wilt een pleziervaartuig dat op een efficiënte en duurzame manier gerenoveerd werd, en voor een fractie van de nieuwprijs kan gekocht worden?
Dan kunnen wij je verder helpen!

Wij hebben ons tot doel gesteld om oudere jachten een tweede leven te geven. Dit doen wij door op een duurzame manier  zoveel mogelijk de bestaande componenten van de boot te hergebruiken of te renoveren.

Je wil je boot in een nieuw kleurtje steken? Of het dek voorzien van een mooie Teakoya dekbeplating?  Het interieur van je jacht opfrissen? Onderwaterverlichting?  Of de naam van je boot in 3D belettering met ledverlichting op de achtersteven van je boot? Het aanbrengen van non-biocide anti fouling of jouw jacht voorzien van een verlengd zwemplatform met Teakoya bedekking?  Of je wil kortom een grondige totaalrenovatie van het jacht?  Ontdek dan onderstaande expertises die wij je met Promaris kunnen aanbieden. 

Kleurrenovatie: lakken en wrappen

De kleur van jouw jacht ziet er niet meer goed uit? Of je wil de boot gewoon een andere en meer eigentijdse look geven? Wij kunnen de romp en bovenbouw van het jacht in een nieuwe kleur lakken of wrappen. Dit vanzelfsprekend na eerst alle schades (barstjes, beschadigingen in de gelcoat enz…) te hebben gerepareerd. Je hebt de keuze uit ontelbare kleuren en folies.

Copy teak TEAKOYA

Een teakdek geeft een grote esthetische meerwaarde voor een jacht. Gezien echte teak schaars en heel duur is, plaatsen wij Teakoya, dat gemaakt wordt uit marine wood composite. Teakoya is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan volledig op maat gemaakt worden. Er zijn eveneens doucheroosters, kuiproosters en loopplankbekledingen verkrijgbaar in Teakoya. 

LEDverlichting

Met LEDverlichting krijg je een heel aparte sfeercreatie op het jacht. Wij verzorgen zowel de energiezuinige LEDverlichting in de woonruimte, de cockpit als onder water! Bovendien kunnen wij de bootsnaam in 3D-letters op maat aanmaken met LEDverlichting in diverse kleuren en zelfs in RGB.

Non-biocide anti fouling

Promaris zorgt ook voor het onderwatermilieu en gebruikt uitsluitend non-biocide anti fouling systemen. Anti fouling is een laag die op het onderschip wordt aangebracht om de aangroei van wieren en schelpdieren op de romp te vermijden. Een bijkomend voordeel van deze systemen is dat zij niet ieder jaar opnieuw moeten worden aangebracht. Een reinigingsbeurt volstaat meestal.

Zwemplatformen

Vele oudere jachten hebben slechts een klein zwemplatform achteraan, of zelfs helemaal geen. Promaris kan voor jou een verlengd zwemplatform op maat produceren dat bovendien steeds met Teakoya wordt afgewerkt. Een aangename meerwaarde voor het jacht!

Totaalrenovaties

Je kunt tevens op Promaris beroep doen om een totaalrenovatie van uw jacht uit te voeren, waarbij wij zorgen voor de romp, Teakoya dekbedekking, LEDverlichting, de bootsnaam, een zwemplatform en de stoffering van zetels en dekzeilen. De meeste werken voeren wij zelf uit, voor het bekleden van kussens, de aanmaak van dekzeilen en het mechanisch deel (motoren, aandrijving…) doen wij een beroep op zorgvuldig geselecteerde externe specialisten.

Meer info

PROMARIS logo

PROMARIS bv
Mekeirleweg 17 A
8570 Vichte
België
BTW BE 0790 685 996

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Promaris persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om jouw vragen te beantwoorden.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via sales@promaris.be of op het nummer +32 56 200 700.